Neden SocialTakipci?

SocialTakipci internet üzerinde çeşitli görevlerle üyelerine krediler kazandırarak sonunda bunları TL'ye çevirme imkanı sunan bir sitedir. Bu görevlerin neler olduğundan bahsedelim.

SocialTakipci'de 10 saniyenizi bile almayacak görevler bile mevcut! Bazı Youtube kanallarına abone olabilir, bazı Facebook sayfalarını beğenebilir, bazı İnstagram sayfalarını takip edebilirsiniz. Yalnızca bunlar değil bunlar gibi onlarca görev mevcut. Belki biraz daha uğraşmak isterseniz link kısaltmak veya kısaltılmış linklere sadece tıklayarak kredi kazanmanız mümkün. Bazı geceler de yazar ruhunuz ortaya çıkıp ilham perileriniz geldiğinde makale yazarak 2000 krediye kadar kazanabilirsiniz. Bunlar gibi birçok görevden kazanacağınız her kredi 0.01 tl değerinde.

Kazanırken boş vakitlerinizi değerlendireceğiniz ve hatta kendinizi de geliştirip yeni şeyler görebileceğiniz bu site aynı zamanda güvenilir de. Kullanıcılarına gönderdiği paraların dekontunu siteye yükleyerek bunu kanıtlamayı da başarıyorlar. Geriye sizler için denemek kalıyor. İyi görevler, iyi kazançlar!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.